KNCV Tuberculosefonds

Tuberculose raakt hele gezinnen Wereldwijd is tuberculose (tbc) de meest dodelijke infectieziekte. Tuberculose sluipt gezinnen binnen en doodt wereldwijd jaarlijks ruim anderhalf miljoen vaders, moeders en kinderen. De mensen die het dichtst bij de patiënt staan, lopen het grootste risico deze besmettelijke ziekte ook te krijgen. Vaak weten ze niet eens dat ze tuberculose hebben en besmetten ze onbewust ook anderen. Waaronder hun eigen kinderen. Om te voorkomen dat mensen elkaar blijven besmetten, is het noodzakelijk dat de ziekte zo snel mogelijk gevonden en behandeld wordt. Snelle diagnose betekent snel behandelen en minder kans op besmetting van anderen.

lees meer

KNCV Tuberculosefonds vecht voor deze gezinnen. Met goede voorlichting, snelle diagnose en de juiste behandeling redt KNCV Tuberculosefonds levens en zorgen we ervoor dat patiënten geen andere mensen meer besmetten.

Lees meer: www.kncvtbc.org/gezinnen

verbergen

Uitzenddata:

Vanaf maandag 04 dec. 2017 t/m woensdag 28 feb. 2018

Beschikbare spots (video):

DOWNLOAD | (Bekijk videospot)
| (Verberg voorbeeld)

Spreekt jouw stem boekdelen? Deel een boek met een ander. Word inlezer!

De CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden, zoekt voor haar professionele opnamestudio’s in Ermelo en Sneek naar nieuwe vrijwilligers voor het inlezen van boeken. Deze worden gemaakt zodat blinden, slechtzienden en dyslectici ook van boeken kunnen genieten. Prachtig, toch? Helpt u ons mee met deze wervingscampagne?

lees meer

Er wordt zowel algemene als christelijke lectuur ingelezen, dus alle vrijwilligers zijn welkom, mits ze houden van lezen, een goede stem hebben en binnen een bereisbare afstand van Ermelo of Sneek wonen. Voor inlezers is er een reiskostenvergoeding beschikbaar.
In de video van 3 minuten presenteren wij de CBB en laten wij een inlezer aan het woord om te vertellen wat het inleeswerk allemaal inhoudt. De video mag een jaar lang worden uitgezonden, tot 18-10-2018.
Geïnteresseerden kunnen naar de website www.testjestem.nl of e-mailen naar testjestem@cbb.nl

 

 

verbergen

Uitzenddata:

Vanaf woensdag 11 okt. 2017 t/m donderdag 18 okt. 2018

Beschikbare spots (video):

DOWNLOAD | (Bekijk videospot)
| (Verberg voorbeeld)

Beschikbare persberichten:

DOWNLOAD Persbericht CBB

Gebruikersvoorwaarden en tips:

Voorwaarde voor gebruik: respecteer de uitzendperiode
Organisaties die een spot aanleveren aan de OLON Redactie Service, geven daarbij aan wat de uitzendperiode is van de betreffende spot. Hoewel de OLON organisaties geen uitzendgarantie geeft, is het toch belangrijk dat omroepen zich houden aan deze uitzendperiode.