WISE (World Information Service on Energy)

WISE (World Information Service on Energy) is een milieuorganisatie die onder andere campagne voert voor schone energie. Jaarlijks brengen we een stroomonderzoek uit, i.s.m. met onder andere de Consumentenbond. Hier komt een ‘stroomranking’ uit voort, waarbij in een oogopslag duidelijk is hoe stroomleveranciers scoren op duurzaamheid.

lees meer

Om mensen een handelingsperspectief te bieden, hebben we een eigen energievergelijker ontwikkeld, waarbij alleen echt groene energie producten van echt duurzame leveranciers gekozen kunnen worden (op basis van ons jaarlijks stroomonderzoek). Mensen die overstappen van grijze naar groene energie via de Wise energievergelijker worden beloond met een extra overstapkorting van €50.
De cabaretiers Olaf en Jasper hebben voor Wise 2 leuke en humoristische radiospotjes ingesproken.

Meer informatie is te vinden op www.wisenederland.nl

verbergen

Uitzenddata:

Vanaf maandag 05 sep. 2016 t/m woensdag 06 sep. 2017

Beschikbare spots (audio):

DOWNLOAD | (Beluister audiospot)
| (Verberg voorbeeld)

DOWNLOAD | (Beluister audiospot)
| (Verberg voorbeeld)

Mentorschap Nederland

Mentorschap Nederland is een vereniging van twaalf regionale stichtingen. Zij maken vrijwillig mentorschap mogelijk voor mensen die door ziekte of beperking niet goed voor zichzelf kunnen opkomen.

lees meer

Een mentor is de wettelijke, door de kantonrechter aangestelde, vertegenwoordiger, belangenbehartiger, vertrouwenspersoon en adviseur van zijn cliënt. Hij of zij helpt de cliënt de regie over zijn leven te houden. De mentoren worden met zorg gekoppeld aan hun cliënten en geven vanuit persoonlijke betrokkenheid tijd en aandacht. Daardoor kunnen zij goed het welbevinden van hun cliënt volgen en voor hen opkomen. De regionale coördinatoren werven en trainen mentoren, koppelen hen aan cliënten en geven deskundige begeleiding. 

Voor meer informatie kijk op www.mentorschap.nl. Voor contactgegevens zie het bijgesloten document. 

verbergen

Uitzenddata:

Vanaf woensdag 17 aug. 2016 t/m vrijdag 18 aug. 2017

Beschikbare spots (audio):

DOWNLOAD | (Beluister audiospot)
| (Verberg voorbeeld)

Beschikbare persberichten:

DOWNLOAD Contactgegevens Mentorschap Nederland

Gebruikersvoorwaarden en tips:

Voorwaarde voor gebruik: respecteer de uitzendperiode
Organisaties die een spot aanleveren aan de OLON Redactie Service, geven daarbij aan wat de uitzendperiode is van de betreffende spot. Hoewel de OLON organisaties geen uitzendgarantie geeft, is het toch belangrijk dat omroepen zich houden aan deze uitzendperiode.